Naučne publikacije akademskog osoblja

Da otvarite nalog potrebno je da kontaktirate administratora sa Vašeg fakulteta. Administrator će Vam otvoriti nalog i poslati podatke za prijavu na Vaš e-mail.

Građevinsko - arhitektonski fakultet :: Dejan Stanojević - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ekonomski fakultet :: Звонко Илић - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Elektronski fakultet :: Tiket tehničke podrške - http://www.rc.elfak.ni.ac.rs/support/submit-ticket-rc

Mašinski fakultet :: Dejan Žikić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Medicinski fakultet :: Suzana Krstić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pravni fakultet :: Branko Stevanović - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Vladimir Blagojević - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prirodno - matematički fakultet :: Predrag Nikolić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tehnološki fakultet Leskovac :: Marko Cakić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Učiteljski fakultet u Vranju :: Igor Mitić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Fakultet zaštite na radu :: Srđan Cvetković - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Fakultet umetnosti :: Dejan Krasić - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja :: Dragan Radojković - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Filozofski fakultet :: Elektronska prijava - https://www.filfak.ni.ac.rs/npao